Keravalaisen arki ei saa olla tosi-tv:tä

Arki ei saa olla tosi-tv:tä, jossa vain vahvat pärjäävät. Hyvä elämä kuuluu kaikille.

Keravan hyvä talous mahdollistaa palvelujen kehittämisen ja investoinnit maakuntauudistuksen jälkeen. Kaavoituksen avulla tulee tarjota asuntoja ja uusia työpaikkoja sekä riittävät viher- ja ulkoilualueet. Keravan tulee panostaa vapaa-ajan palveluihin ja tukea kaupungin vireää yhdistystoimintaa.

Ketään ei saa päästää syrjäytymään! Lapset, nuoret ja ikäihmiset ansaitsevat erityishuomion, mikä tarkoittaa laadukkaita lähipalveluja. Ihmisen terveydellä ei saa rahastaa. Lapsella on oikeus varhaiskasvatukseen ja turvalliseen oppimisympäristöön ja ammattitaitoiseen henkilökuntaan.

Keravan sosiaali- ja terveyspalvelujen siirtyminen maakuntaan 1.1.2019 alkaen tulee sujua hyvin ja muutoksessa ei saa heikentää keravalaisten palveluja. Minulla on hyvät edellytykset pitää keravalaisten puolia toimessani Uudenmaan maakunnan esivalmistelun poliittisessa ohjausryhmässä.

Posted in blogi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *